Info about Podcastit.tv

Podcastit.tv on Suomen toistaiseksi ainoa podcast-verkosto. Jos et tiedä mitä podcastit ovat, kehoitan etsimään aiheesta tietoa vaikka täältä.

Podcastit.tv:n alla julkaistaan joukkoa erilaisia ääni- ja video-ohjelmia. Näitä ohjelmia yhdistää verkoston vastaava tuottaja Pii Anttonen, joka ohjelmat valitsee ja jolla lopullinen tekninen tuotantovastuu on. Podcastit.tv:ssä kuitenkin vaikuttaa myös muita tekijöitä ja projekti etsii koko ajan uusia yhteistyökumppaneita nykyisten ohjelmien tuottamiseen ja jopa uusien ohjelmatuotantojen toteuttamiseen.

Kaikki verkoston ohjelmat julkaistaa Creative Commons-lisenssillä joka mahdollistaa kaikille ohjelman rajattoman ja maksuttoman oikeuden kuunnella, kopioida ja jakaa ohjelmia. Tälle on ehtoina että alkuperäiset tekijät saavat täyden kunnian tuotannoistaan, ohjelmia tai niistä tuotettuja johdannaisia ei käytetä ilman erillistä sopimusta kaupallisiin tarkoituksiin ja ilman erillistä sopimusta myös kaikki ohjelmista tehdyt johdetut ja sovelletut teokset käyttävät identtistä lisenssiä. Täysi lisenssisopimus löytyy klikkaamalla sivun alareunasta löytyvää linkkiä.

Kaikki tiedustelut kannattaa lähettää Pii Anttosen sähköpostiin etunimi piste sukunimi at gmail.